TUOTTEET
 

Naiger SF100

-1

Naiger SF100

Vanha Savotan klassikko, Naiger teltta, koki täydellisen uudistuksen. Savotan tuotekehitys kyseli Naiger teltan pääkäyttäjäryhmältä, eli partiolaisilta, ehdotuksia vanhan kunnon Naigerin parantamiseksi ja vastauksia tuli paljon. Scandinavian Outdoor, joka on Naigerin virallinen jälleenmyyjä Suomessa, osallistui myös kehitystalkoisiin. Yhteistyössä Savotta ja Scandinavian Outdoor keräsivät ideoista parhaat ja niistä luotiin uudistunut Naiger teltta. 100 vuotiaan Suomen kunniaksi tälle teltalle annettiin nimeksi: Naiger SF100. Naiger SF100 teltan perusajatus on sama kuin ennenkin: Tilava, hyvä ja yksinkertainen majoite, joka on helppo pystyttää mille leiripaikalle tahansa. Naigeriin mahtuu mukavasti puolenkymmentä aikuista, tai kymmenkunta lasta, nukkumaan sateelta ja tuulelta suojassa.

Vanhaa ja hyvää:

Naigerin tutuista ja tykätyistä ominaisuuksista ei lähdetty tinkimään.  Pystytys tapahtuu samoilla ohjeilla kuin ennenkin: Ensin päädyt ja sitten sivut. Naiger telttoja voi edelleen ketjuttaa pitkäksi ”rivitaloksi”, uudet ja vanhat Naigerit ovat tässä yhteensopivia. Myös vanhan Naigerin salkokepit, kiilat ja maavaate käyvät uuteen Naigeriin. Sadekatoskin kävisi, mutta sitä ei tarvita. Naigerin saa edelleen ”lentoon”, eli teltan liepeet voi nostaa ylös tuuletusta varten, jolloin Naiger muuttuu päätysalkojensa varassa kelluvaksi katokseksi.

Uutta ja parempaa:

Suurin uudistus koskee teltan materiaalia, joka vaihdettiin perinteisestä puuvillakankaasta nykyaikaiseen, kevyeen ja kestävään Polyesterikankaaseen. Kangas on pinnoitettu Polyuretaanilla veden ja tuulen pitäväksi. Myös katon saumat on kuumasaumattu vedenpitäviksi, joten erillistä sadekatosta ei enää tarvita.
Teltan molemmissa päissä oleviin oviaukkoihin vaihdettiin narusulkujen tilalle jämäkät vetoketjut. Telttakankaan paino on alle puolet aikaisemmasta ja uusi Naiger menee myös huomattavasti pienempään pakettiin.Tämä helpottaa Naigerin säilyttämistä, kuljettamista ja käsittelyä.

Tekniset tiedot:

Materiaali: 210D Polyesteri, PU pinnoite
Pohjan pinta-ala: 6,5 m²
Pohjan koko: 220 x 295 cm
Korkein kohta: 190 cm
Räystäskorkeus: 70 cm
Telttakankaan paino: 3,8 kg
Telttaputket: Alumiinia, kaksiosaiset
Telttaputkien paino: 0,94kg
Lisävarusteina saatavana: pohjavaate, lisäkiiloja.

Takuu

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Avainlipputuote

Tämä tuote on valmistettu meidän Karstulan tehtaalla Suomessa.