TUOTTEET

Pikku Metso

0

Pikku Metso

Edullinen metsästäjän maastokuvioitu asereppu. Pienempi malli lyhyen reissun tarpeisiin riittävällä päivärepulla. Aserepussa on erillinen pehmustettu lokero aseelle, sekä käytännöllisesti lokeroitu pieni reppuosa. Irrallisella suojaläpällä varustetusta aselokerosta saat vedettyä aseen riisumatta reppua selästä.

Repun lokerointi

Reppupussi (mitat noin 42 x 20 x 10 cm) suljetaan yläpuolelta kaksisuuntaisella vetoketjulla. Sisältä löytyy selkää vasten avoin lokero juomarakolle. Sen letkulle on reppupussin päällä ulostuloaukko.

Reppupussin alaselässä pienempi vetoketjullinen ulkotasku (mitat noin 25 x 17 x 5 cm), johon saat kätevästi pakattua pienet tarvikkeet nopeasti saataville. Taskun sisällä on vielä pienempiä lokeroita arvo- ja pikkutavaroille.

Asepussin ollessa irrotettuna repusta voidaan reppupussia kiertävä vetoketju sulkea, jolloin repun ja selän väliin muodostuu vielä yksi iso litteä lokero (mitat noin 42 x 20 cm).

Repun asepussi on kaksiosainen. Pitkästä alaosasta (mitat noin 85 x 18 x 5 cm), ja kansiläpästä (mitat noin 35 x 18 x 5 cm) koostuva erillinen reppu. Asepussi kiinnittyy repun selän ja reppupussin väliin kiinnikelenkeillä, ja on helposti irrotettavissa kun sitä ei tarvita. Asepussin kokonaispituus, suojaläpän hihnat pisimmälleen säädettynä, on 170 cm. Irrottamalla suojaläppä, voidaan asetta kantaa metsässä ilman sitä. Silloin ase on nopeasti saatavilla.

Muut kiinnityspisteet

Repun sivuilla on muutama lenkki MOLLE-nauhakujastoa, johon saa kiinnitettyä irtohihnoja tai muuta pikkutavaraa.

Kantaminen

Kevyesti pehmustetut olkaviilekkeet ovat varustettu kantoa tukevoittavalla rintaremmillä. Kevyen lantiovyön voi halutessaan taittaa reppupussin sisälle piiloon, kun sitä ei tarvita.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 45 cm, leveys 20 cm, syvyys 15 cm (asepussi irrotettuna).
Kokonaistilavuus: noin 12 l.
Paino: noin 1,3 kg.
Materiaalit: 1000D polyester.
Väri:  digitaalinen metsämaastokuvio.

Takuu

tuotteella on yhden vuoden takuu materiaali- ja valmistusvioille

import_symbol
Tuontituote