YHTEISTYÖSSÄ
Puolustusvoimat  

Puolustusvoimat

Finn-Savotta Oy ja Puolustusvoimat

hiihtomarssi[1]Olemme tehneet Suomen puolustusvoimien kanssa yhteistyötä 60-luvun alkupuoliskolta lähtien. Ensimmäisinä vuosina Savotta valmisti pellavakankaisia pyykkipusseja, puuvillakankaisia leipälaukkuja ja ”sipulisäkkejä” eli selkäreppuja. Repuissa materiaalina käytettiin paksua 100 % puuvilla ja viilekkeet valmistettiin nahasta.

Savotta on ollut varustamassa myös YK-joukkoja. YK-joukoille on valmistettu sekä kylmiin että kuumiin olosuhteisiin soveltuvia hallitelttoja. Teltta sisältää sekä sisä- että päällysteltan. Teltoissa on ajateltu myös sotilaan yksityisyyttä, sillä teltat sisältävät 11 kpl 2,5 M2 yksiöitä.

Olemme yhdessä puolustusvoimien kanssa kehittäneet lukemattomia tuotteita jo 60-luvulta lähtien. Yrityksen historian aikana olemme olleet mukana kehittämässä sekä TST85- että TST05- taisteluvöitä. Sopivien materiaalien ja lukuisien testauskertojen ansiosta saimme kehitettyä tuotteista toimivia ja kestäviä.

Savotan tuotteiden laatu perustuu lujaan ammattitaitoon joka on hankittu yhdessä vaativissa olosuhteissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa.