YRITYS
Arvot  

Finn-Savotta Oy:n Arvot

logoPitkät perinteen ja arvot ovat meille Savottalaisille tärkeitä. 60 vuotta kestäneen taipaleensa aikana Savotta on aina kulkenut selkä suorana ja haasteita kavahtamatta. Aikojen saatossa ovat  maailman tilanteet vaihdelleet, materiaalit ja menetelmät uudistuneet ja ammattitaitomme hioutunut pitkän kokemuksen myötä. Asiakkaiden toiveita kuunnelle olemme luoneet vastuullisen ja luotettavan tavan toimia markkinoilla, joilla laatu todella ratkaisee. Finn-Savotta Oy on jo kolmannessa sukupolvessa arvojensa mukaisesti:

  • Suomalainen juureva perheyritys
  • Asiakaslähtöinen
  • Vastuullinen
  • Uudistuva

Missiomme on tuottaa ja kehittää toimivia asiakaslähtöisiä ja ensiluokkaisia ammattikäyttöön soveltuvia erikoistuotteita ja vapaa-ajan retkeilyvälineitä.

Tätä missiota noudattaen kehitämme uusia tuotteita, sekä testaamme uusia materiaaleja ja menetelmiä päästäksemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Tuotekehitysyksikkömme sijaitsee tehtaallamme Karstulassa, Keski-Suomessa. Täällä valmistamme kaikki tuotemallit ja protot asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tutkimme uusia innovatiivisia ratkaisuja. Jatkuvalla kehityksellä parannamme tuotteitamme entisestään ja tehostamme työtämme asiakkaan eduksi. Karstulan tehtaalla meillä on kiinteästi n. 20 ompelijan sarjatuotantolinja, jossa valmistamme ja kokoamme myös osan tuotteistamme. Toinen valmistuslinjamme sijaitsee Virossa, jonne avasimme tytäryhtiön vuoden 2016 alussa. Omien tehtaidemme lisäksi käytämme muutamaa tarkkaan valittua ja luotettavaa alihankintakumppania tuotteiden osavalmistuksessa. Näin varmistamme, että sarjavalmistuskapasiteettimme on riittävä ja kustannustaso pysyy järkevänä vallitsevassa kilpailutilanteessa. Kangasmateriaalien hankinta ja -käsittely, työnohjaus, valmistavaran käsittely, varastointi ja logistiikka, sekä tiukka laadunvalvonta suoritetaan kaikki Karstulassa. Kotimaisuusasteemme on todella korkea ja tämän vuoksi suuressa osassa tuotteistamme komeilee Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu merkki.

Visiomme on olla vuonna 2020 Pohjoismaiden johtava moderneja ammattikäyttö kantojärjestelmiä, telttoja ja retkeilyvarusteita kehittävä ja valmistava perheyritys.

Tätä visiota kohti nousemme tukeutuen pitkään kokemukseemme, vahvaan ammattitaitoomme ja osaavaan henkilökuntaamme, joka luo toiminnallemme vahvan perustan. Tälle perustalle olemme rakentaneet asiakaslähtöisen ja innovatiivisen tuotekehityksemme, joka tuottaa ratkaisuja mitä erilaisimpiin asiakkaidemme tarpeisiin.

Yhä edelleen kuljemme eteenpäin selkä suorana, haasteista nauttien ja uudistuen, työmme laadusta tinkimättä, arvostaen juuriamme ja palvellen asiakkaitamme parhaan taitomme mukaan.Nämä ovat arvomme ja tätä on Savottalaisuus.