Viranomaiset ja B2B Puolustusvoimat

Suomen Puolustusvoimat

Finn-Savotta Oy on ollut yhteistyössä Suomen Puolustusvoimien kanssa 60-luvulta alkaen. Puolustusvoimille toteutettavia tuotteita ovat muun muassa puolijoukkue- ja sissiteltat.

Tuotekehitysyhteistyötä on tehty reppujen, laukkujen, erilaisten kantolaitteiden, karttalaukkujen, makuualustojen sekä taistelijan varusteliivien parissa jo lähes 50 vuoden ajan.

 

Olemme tehneet Suomen puolustusvoimien kanssa yhteistyötä 60-luvun alkupuoliskolta lähtien. Ensimmäisinä vuosina Savotta valmisti pellavakankaisia pyykkipusseja, puuvillakankaisia leipälaukkuja ja ”sipulisäkkejä” eli selkäreppuja. Repuissa materiaalina käytettiin paksua 100 % puuvilla ja viilekkeet valmistettiin nahasta.

Savotta on ollut varustamassa myös YK-joukkoja. YK-joukoille on valmistettu sekä kylmiin että kuumiin olosuhteisiin soveltuvia hallitelttoja.

Olemme yhdessä puolustusvoimien kanssa kehittäneet lukemattomia tuotteita jo 60-luvulta lähtien. Yrityksen historian aikana olemme olleet mukana kehittämässä sekä TST85- että TST05- taisteluvöitä. Sopivien materiaalien ja lukuisien testauskertojen ansiosta saimme kehitettyä tuotteista toimivia ja kestäviä.

Savotan tuotteiden laatu perustuu lujaan ammattitaitoon joka on hankittu yhdessä vaativissa olosuhteissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa.