Savotta Systems - Avoimet Työpaikat


Finn-Savotta Systems Oy on Savotta-konsernin teknologiasta ja tuotannon kehittämisestä vastaava yksikkö. Yksikkö palvelee konsernia ja sen ulkopuolisia asiakkaita projekteissa, jotka vaativat erityisosaamista ohjelmistojen, robotiikan, elektroniikan ja tuottavuuden kehittämisen osa-alueilla. Toimintamme perustuu vahvaan ja laaja-alaiseen tekniseen osaamiseen, sekä lisäarvoperusteiseen ja vastuulliseen projektijohtamiseen. Autamme asiakkaitamme teknologia-asteen kasvattamisessa ja tuottavuuden parantamisessa.

Etsimme tiimiimme AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ sekä OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, minkä jälkeen mahdollista vakinaistaa työsuhde. Työnkuva määräytyy osaamisesi ja kehittymiskykysi perusteella. Työnkuva edellyttää työskentelyä Karstulassa ja saattaa sisältää matkustamista. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus tai muuten hankittu relevantti osaaminen.

Siirry Automaatioinsinöörin tehtävän hakemuslomakkeeseen tästä

Siirry Ohjelmistokehittäjän tehtävän hakemuslomakkeeseen tästä

Jos sinulla on osaamista tai kokemusta yllä olevilta aloilta, lähetä meille palkkatoiveella varustettu hakemuksesi ja CV:si rekry-järjestelmän kautta.

Lähetä hakemuksesi lokakuun loppuun mennessä. Aloitamme haastattelut viipymättä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan mainita hakemuksessasi myös muun harrastuneisuuden tai osaamisen tekniikan ja kädentaitojen osalta.

Halutessasi lisätietoja rekrytoinnista tai työtehtävistä yleensä olethan yhteydessä Teemuun (040 1730213). Mikäli haluat keskustella tarkemmin työtehtävien sisällöstä tai teknisemmistä asioista niin olethan yhteydessä Joonaan (040 7584968).

Tietosuojaseloste