Tehty kestämään vuodesta 1955

”Tehdään paremmin kuin muut. Tehdään niin, että kestää!” Näin päätti Allan Halme vuonna 1955 kun hän ja vaimonsa Marjatta rupesivat valmistamaan rukkasia ja reppuja metsätyömiehille, perustaen yrityksen josta kasvoi nykypäivän Finn-Savotta.

Yli 60 vuotta myöhemmin kolmas Savotta-yrittäjäsukupolvi jatkaa perustajiemme työtä. Ydinosaamisemme tänä päivänä on korkealaatuisten ja käytännöllisten varusteiden suunnittelussa ja tuotannossa, tärkeimpänä kantolaitteet ja teltat vaativaan ammatti- ja harrastekäyttöön.

Perheyrityksen lisäksi olemme perhe, tärkeimpänä arvonamme on avoimuus. Yrityksenä ja perheenä jaamme niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin emmekä pelkää oppia virheistämme. Vastustamme kertakäyttökulttuuria, valmistamme tuotteemme kestämään ja teemme tämän tinkimättömästi!

Vuosikymmenten saatossa keräämäämme kokemusta ja hiomiamme taitoja ovat mm. raskaan teollisuuden tekninen ompelu, laserleikkuu, metallintyöstö, automaatio, materiaali ja rakennetuntemus ja vahva käsitys loppukäyttäjän tarpeista.

Tällä hetkellä Finn-Savotalla on kaksi toimipistettä, päätoimistot ja tehdas Karstulassa, Suomessa ja toinen tehdas Tartussa, Virossa, jotka työllistävät yhteensä noin 100 henkilöä. Toimimme sekä kaupallisella puolella vähittäismyynnissä sekä B2B ja viranomaismarkkinoilla. Asiakkaamme ovat mm. vaativat eränkävijät, pelastusjärjestöt, puolustusvoimat ja poliisilaitokset niin kotimaassa kuin maailmallakin.

 

Historia

Tuotteiden takana